Oli üks Oliüks

16. detsember 2004

Lugupeetud koosviibijad

Eilne majakoosolek pani ikka kergelt ahastama küll. Teeme kohe alguses selgeks, et mul ei ole mitte midagi ei pensionäride ega venelaste vastu. Aga kui tegemist on selliste vene pensionäridega, nagu osa meie maja elanikkonnast, siis andke andeks aga teeks ühe suurema lõkke küll.

Maja elektrisüsteemi ei ole mitte mingil juhul vaja korda teha, sest niikaua kuni nemad elavad, ei juhtu sellega ju ometigi midagi. Rõdude kordategemine... eip, milleks. Ükski ei ole veel alla kukkunud. Otsaseinte soojustamisest rääkimata. Milleks siis riided olemas on? Pane ennast soojemalt riidesse, kui külm on. Idee, et maja ees oleks vaja osa "haljasalast" vähemasti killustikuga ära täita, et sinna parkivad autod aastaringset sopamülgast ei tekitaks, esitati vist hiina keeles, sest ma ei ole veel arusaamatuimaid nägusid näinud.

Ühel hetkel suutis kogu see ignorantsus mind nii endast välja ajada, et ma hakkasin nendega vene keeles rääkima. Ma tõesti ei mäleta, millal ma viimati seda keelt rääkisin. Võimalik, et põhikooli ajal. Aga kui õigeid nuppe vajutada, siis tuleb keel meelde küll ja isegi suust välja.

3 Comments:

  • jah, riideid on neid hulgim, sest meie maja "sõbralikud naabrid" teevad sügiseti avalduse alustada kütmisega hiljem. ehk muidu ei saakski kodus kampsunit kanda või nii.

    By Blogger Rivo, at 10:11  

  • Jajah, villased sokid oleks ka täiesti ilmaasjata kootud ja ega nõukaajal soetatud kasukatki niisama ei saa koitada lasta. Sellest järgmine samm oleks siis see, et kui katus läbi hakkab laskma, siis pole vaja seda parandada, sest kõigil on ju vihmavarjud ometi olemas.

    By Blogger oliüks, at 08:56  

  • ja välisuks võib paar kuud lukuta olla, sest taevase papsi ees oleme kõik võrdsed ja me maine vara on ka teistele jagamiseks.

    By Blogger Rivo, at 10:47  

Postita kommentaar

<< Home