Oli üks Oliüks

9. veebruar 2005

Nagu kombeks....

Seoses kukeaasta saabumisega siis horoskoobilainele. Ehk mida toob kukeaasta kukeaastal sündinuile.

Omaenda aastal tunned end loomulikult lausa suurepäraselt. (Pole probleemi) Sina oled juht ja sulle on kõik lubatud. (Loodetavasti on siin vihje lähenevale sõidueksamile ja autoJUHIlubadele) Koged edu, populaarsust ja kuulsust, tunned end õnneliku ja rahulolevana. (Super!) Sulle on kindlustatud vastassoo esindajate tähelepanu ja meeldivad üllatused. (Oi, mulle meeldivad üllatused!) Lastega saad läbi lausa ideaalselt. (Aga nemad minuga?) Probleeme võib tekkida karjääriga. (Seda ma arvasin, et liiga ilus juba...) Aus olles — sa ei püüdlegi eriti selle poole, sest sinu peaeesmärk on sel aastal elada piisavalt nauditavat elu. (Siinkohal tuleb ilmselt tunnistada, et eks ta ole ka tõsi) Veebruaris-märtsis võib sind oodata ülimalt aktiivne elu oma kodus. (Ee... hakkan jälle remonti tegema? Prussakad tulevad?) Juunis-juulis pööra erilist tähelepanu tervisele (peavalud, ületöötamine, väsimus, ka traumad). Püüa just sel ajal puhkus välja võtta (Märkmikunurgale kinnitatud sildike kinnitab, et puhkan tõesti juulis). Sügisel ootavad sind ees uued võimalused sissetulekute suurendamiseks. (Lõpuks ometi!) Üldiselt on terve aasta sobiv muudatuste tegemiseks tööl ja isiklikus elus. (Muudatused on head, onju?)

3 Comments:

  • mulle pidi juunipuhkus parim olema, aga kaldun ka ikkagi juuli poole. ehk siis, mida soojem, seda parem:) ilmateadet tuleb lugeda, mitte horoskoopi:P

    By Blogger Turbotigu, at 14:27  

  • No see on ju ammu teada-tuntud tõde, et kõige kehvemad ilmad aastas on puhkuse ajal. Olenemata sellest, millal puhkus on.

    By Blogger oliüks, at 14:32  

  • jah, ja kui satuvad ilusad ilmad olema, siis on kindlasti vaja tööle minna mingil põhjusel:P

    By Blogger Turbotigu, at 14:45  

Postita kommentaar

<< Home