Oli üks Oliüks

20. november 2004

Yes, the river knows

Vot ei oskagi öelda, kas eilne õhtu oli pluss- või miinusmärgiga. Pigem siiski esimene. Blondiinide ja/või skorpionide seltskonnas on alati lahe ;) Ja isegi oksendama jooksma ei pidanud kordagi. Horoskoopidest ja naisteajakirjadest on nüüd küll tõsine üledoos. Peaks vaatama, mis tänane horoskoop lubab... :P

Pildipeitmise aktsiooni peale tuli küll tunne, et küsin, et kas talle meeldivad lollid naised ja kui ei, siis miks ta mind lolliks peab. Aga noh, kuna inimesi oli parasjagu läheduses rohkem, siis jäi see tegemata. Musta pesu teiste ees ei pesta, olgu see siis nii pitsiline kui tahes.

Kui naised oleks nii läbinähtavad kui mehed... Oeh, ma ei tahaks mõeldagi sellele, mis siis juhtuks. Midagi head sealt igal juhul välja ei tuleks. Kuidas nad aru ei saa, et kahe otsaga mänge saab mängida ainult siis, kui ühele poole on kaardid lahtised. Ei ole ju mõeldav, et nii su eest, kui ka tagant ei oleks võimalik samaaegselt su kaarte näha. Ja žongleerida ei saa ka kunagi nii, et _kõik_ pallid korraga õhus on. Võid ju püüda aga senikaua, kuni meie gravitatsioon ei ole lahkumisavaldust andnud või parematele jahimaadele siirdunud, kukuvad pallid jonnaka järjekindlusega maha.

[Oliüks lamaskleb rahulikult toolil, pöörab pea vasakule, näeb liginevat inimest, haarab tuhinal hiire ja sulgeb vajalikud aknad. Siis viskab kiirelt paar lauapeal vedelevat paberit strateegiliselt õigetesse kohtadesse ning see tehtud, vajub taas eelnevasse letargiasse, nagu kogu see sahmimine oleks kõige normaalsem asi üldse. Ja teie ei saa üldse aru, et ma midagi oleksin peitnud. Te ei kahtlusta mitte midagi. Te ei kahtlusta mitte midagi. Te jääte uniseks, väga uniseks. Silmalaud muutuvad raskeks. Te tunnete seletamatut rahulolu. Vesi vuliseb jões nii meeldivalt ja rahustavalt ning linnud siristavad vaikselt kuid meloodiliselt. Te istute jõe kaldal päikesesoojal kivil ning näete oma vaenlase laipa allavoolu hulpimas.]

1 Comments:

  • Tõeline kirjatükk. Ma arvan, et hakkad ühel heal päeval ühele oma kolleegile niimoodi konkurentsi tekitama. Meeldivat.

    By Blogger Esme Kassak, at 11:07  

Postita kommentaar

<< Home