Oli üks Oliüks

25. juuni 2008

Mis mõttes jaanipäev?! Kus jalgpall on?

EM-i mängude vahele puhkepäevade jätmine on täiesti lühinägelik ja vastutustundetu käitumine. Saage aru, inimesed on harjunud igal õhtul vutti vaatama ja nüüd ühtäkki tuleb tervelt kaks päeva sisustada millegi muuga. Vutifännid sattusid lausa afektiseisundisse ja hakkasid tavapärase mänguaja saabudes asju põlema panema ning mõni veel meeleheitlikuma appikarjena ka neist tuleasemetest üle hüppama. Kergemate võõrutusnähtude puhul kasutati asendustegevuseks rohket söömist ja veel rohkemat joomist.

Õnneks saab täna paast läbi ja Saksa-Türgi poolfinaal on kohe varsti algamas. Tuletõrjujad saavad ka veidi kergemalt hingata, kohad diivanil teleka ees on juba ammu sisse võetud ja isegi ETV mängib juba igaks juhuks, et mitte mängu algust maha magada.

Jube lahe vaadata, kuidas jalgpallipalavik on üle võtnud ka inimesed, kes muidu isegi kulmu ei kergita mängude peale. Kui kolm tütarlast tööl lifti ees kokku saavad, siis tüüpiline vestlus algab sõnadega "kuule, sa eile mängu vaatasid..." Laps, kes antud hetkel resideerub mõneks nädalaks Hispaanias, vaatas ka vapralt Hispaania-Itaalia mängu lõpuni ja kommenteeris, et "issi karjus ja terve linn karjus".

Kui kellelgi peaks jalgpallivarustusest (ja ma ei mõtle siin telekaesist õlut) puudus käes olema, siis abiks nänni saab siit: http://www.spindo.ee/nike-registreeru/ Sunnitakse küll vastama küsimusele, kas Eesti koondise parim mängija on Poom, Oper, Jääger või Piiroja... Raske valik. Kes need ülejäänud mehed seal platsil sibavad, kui mängijaid on ainult neli? Statistid? ;) Aga kui sellest keerulisest küsimusest üle saada, siis auhinnad paistavad päris asjalikud.

Asjalik paistab ka see, et ülalkirjutatud virisemise eest lubati mulle pall. Ja palle on neil veel, tasub huvitatutel ühendust võtta ;)

Aga nüüd uuesti kannatlikult mängu ootama. Saksamaa võidab, onju?

2 Comments:

  • This blog was really helpful for me and I liked the information given in it. I have seen a similar blog related to this. One of the is . they are the best builders in bhopal. . They into construction business from the past three decades so they have experience and people have trusted over them
    best builders in bhopal

    By Blogger ramesh, at 07:35  

  • It will be very helpful for everyone, Thanks for sharing. I really liked it. Tulip Violet Sector 69

    By Blogger THE PROPERTY EXPERTS, at 15:27  

Postita kommentaar

<< Home