Oli üks Oliüks

20. mai 2005

Rubriigist "Briti teadlased avastavad"

Punaste riiete kandmine aitab teadlaste hinnangul võita

Vot siis :)

4 Comments:

  • Ma ei tea. Ma suhtun küll sellesse avastusse skeptiliselt. Minu arust on see punane värv ikka nii imeloogiliselt ära seletatud, et siin mingi taoline tõestus on ikka tõsiselt mõttetu. Lihtsalt iga kord puudub eelhäälestatus ja vajadus ja ka julgus punast kanda. Kui on juba sisemine valmisolek ja tahe kanda punast, seega ka välja paista, siis järelikult ollakse ka millekski enamaks valmis. Premeerimaks ühtlasi oma ego välismaailma toreda tagasisidega. Ja see ei ole ainult nii spordis. Hea kogemus oli ka Vainu koolitusel: need, kes mingil päeval punast kandsid, olid tunduvalt aktiivsemad sõnavõtjad. Näiteid on miljoon. Ja kui ei taha silma paista, kannad musta, halli, pruuni ... midagi turvalist. Imelihtne. Oyeee!

    By Blogger Esme Kassak, at 00:22  

  • Kui järgmisel olümpial (võino vähemalt MMil ;)) kõik sportlased punases on - või uue reegline käib punase riietuse väljaloosimine - siis ma isegi äkki usuks seda ;)
    Mitte, et mul punase värvi vastu miskit oleks ;) :)

    By Anonymous Anonüümne, at 18:41  

  • Järgmise sammuna loositaks F1-s autod sujuvalt tiimide vahel välja. Et siis näiteks Interlagosel saab Ferrariga sõita Minardi, Imolas on punane auto Sauberil aga Hockenheimis satub Ferrari isegi korraks Ferrari tiimi kätte.

    By Blogger oliüks, at 09:15  

  • By Blogger خدمات منزلية, at 16:51  

Postita kommentaar

<< Home