Oli üks Oliüks

16. oktoober 2005

Elu kastide otsas

Nädalavahetus. Kool. Esimene essee edukalt esitatud. Teise kirjutamiseks aega täpselt neljapäevani. Kui kellelgi on nii umbes 10 lk ideid teemal "Kas jumal on tema või see", siis võin need teiste mõtete vastu hea meelega välja vahetada. Näiteks praegu on mul üsna mitmed mõtted sellest, kuidas koju kuhjatud kastihunnikust ilmselt ei piisa 5 aasta jooksul siia korterisse kogunenud kola minemaviimiseks. Eile õhtul alustasin tasapisi pakkimist ning 6 suuremat sorti kasti said täis. Ja mitte ükski kapp ei saanud tühjaks. Ehk siis, kui kellelgi peaks üle olema kaste...

Ahjaa, valimas sai ka käidud. Kui sellest muud kasu ei ole, siis vähemalt on mul igasugune õigus pärast viriseda, kuidas kõik on nii halb ja kole ja korrumpeerunud. Igasugused prognoosid tekitavad küll hetkel tõsist õõva. K-ahju.

6 Comments:

  • Oma kastide kogu võid täiendada Säästukas. Nemad annavad neid hea meelega ära. :) Ja mitu tükki võib korraga ka võtta.

    By Blogger Penelope, at 12:35  

  • Rääkides Jumalast ei teki üldse küsimust kas Jumal on tema või see - Jumal ON (teoloogide nali).

    By Anonymous Anonüümne, at 09:43  

  • Lope, suurepärane idee. Kassist üksi ongi mulle vähe, saab mõne skorpioni ka talle seltsiks. Mõnda aega tagasi sai üks naisterahvas omale sellise isendi koos säästumarketi tomatikastiga.

    Ja jumalast rääkides ei saa seista vastu kiusatusele öelda "oldagu" (pohhuistide nali).:P

    By Blogger oliüks, at 12:16  

  • Helista ja tule järgi ;)
    Kastidele loomulikult..

    Jumalaid ei jaga, vähemalt esialgu mitte ;):)

    By Anonymous Anonüümne, at 23:27  

  • Khm, _järele_ ;)

    By Blogger oliüks, at 07:34  

  • mida ma otsin, aitah

    By Anonymous Anonüümne, at 05:06  

Postita kommentaar

<< Home