Oli üks Oliüks

27. aprill 2006

Tagumikud

Kõigepealt kurtis kolleegi mees, et lõunaajal Angelis söömas käies saatis mingi pede talle jäätisekokteili. Siis tekkis meie naistekollektiivis teema meeste tagumikud. Ja jalad. Ei, mitte ükski mees ei taha kunagi sellist arutelu pealt kuulda.

Natuke siis harivat teksti kah :)

Mitme uurimuse ja arvukate küsitluste põhjal on selgunud, et naistele meeldib mehekeha juures kõige rohkem istmik - prink tagumik ajab pea segamini 40%-l naistest. Teisel kohal on pikk kasv ja ilusad silmad, mis vaimustavad iga kümnendat naist. Suur riist meeldib ainult kahele naisele sajast.

Miks mehe pepu siis ikkagi naiste pilku köidab? Üks vettpidavamaid selgitusi oleks järgmine. Teatavasti on mehe tuharalihased seda pringimad, mida tugevamad ja treenitumad on reied. Seega on pringi tagumiku omanikul tugevad jalad. Järelikult on ta hea jooksja ja kütt.
/-/
Mehe istmiku kujul pole tema seksuaalse võimekusega midagi pistmist. Kuid meestel tasuks meeles pidada, et seksikad püksikud toovad tagumiku paremini esile ning ajavad naise veelgi rohkem kiima. Mitmes Euroopa riigis tehtud küsitlused on siiski paraku näidanud, et hoolimata seksika pesu suurest valikust, kannab vähemalt kaks kolmandiku meestest ülimalt aseksuaalset pesu.

Guido Ilves. "Suur seksiraamat" 2001

Kunagi kinkisid paar meeskolleegi selle raamatu mulle sünnipäevaks. Lugemist on seal parasjagu. Piltide üle ei saa ka kurta :)