Oli üks Oliüks

25. oktoober 2006

Teine päev ja tükk kolmandatki

Eile oli turbotibina sünna. Palju rahvast, palju süüa, palju juua. Selgeks sai üks teema, mis kergelt kummitanud ja pisikese küsimärgina peakohal seisnud.

Ühel hetkel oled kellestki väga sissevõetud. Sellel inimesel on kõik, mida sa ühes inimeses hindad. Olgu siis, jätame idealiseerimise, lihtsalt üsna palju neid omadusi. Sellel polegi tähtsust, mikspärast midagi meie vahel olla ei oleks saanud. Lihtsalt ühel hetkel tõmbasin joone alla ja leidsin, et ei ole mitte mingisugust mõtet edasi sebida. Aga ega see tunne ei kadunud seepärast siis kuhugi. See meeldiv tähelepanu, need kergelt higiseks tõmbuvad peopesad, säravad silmad, liblikad kõhus.. täiskomplekt, noh.

Vot see tekitaski tunde, et mis siis saab kui peaks kokku sattuma. Ja sattusime. Ja mitte midagi ei saanud. Inimene on endiselt meeldiv-tore-vahva. Ja, tuleb tunnistada, mingi elekter ikka õhus oli. Aga hoopis parema meelega istusin ma teises toas telefoni otsas. Sest see oli olulisem. Ja meeldivam.

Mis puutub suitsetamisse, siis eile oli ikka väga raske sellest hoiduda. Kõigepealt olin tööl sunnitud ära sööma pool kilo porgandeid, et kuidagi end tegevuses hoida. Närvid olid õhtuks ikka päris korralikult läbi. Ja õhtusel sünnipäeval asendasin ilmselt suitsetamise joomisega ja tänane päev möödus täiesti pohmelli täheall. Aga suitsu ei teinud ei sünnal ega ka täna. Täna on tekkinud kahtlane köha.