Oli üks Oliüks

12. september 2005

Pirita?

Minu uus kemmikkinnisvara asub Pirital, on männimetsalõhnaga, avar ja valge. Tipptunnil 10 minuti kaugusel kesklinnast. Ja elektriküttega :( Aga kuna kõik maksta vajav on väga üheselt kulupõhine ning ei sisalda igaks-juhuks-ette-taha-fonde ja haldajale ilusa elu kindlustamist, siis ei ole see vist isegi väga palju kallim.

Mulle meeldivat ja sobivat korterit ei ole olemas. Siis out of the blue hüppab teele täpselt õige korter. Ühel või teisel põhjusel ei ole seda võimalik või mõistlik omastada. Ja jälle ei ole terves linnas midagi, mis minu soovide ja võimalustega haakuks. Ning siis tuleb järgmine... Aga selle õige jaoks peavad asjaolud kokku jooksma. Esimese korteri puhul ei jooksnud. Olid soovid, millest lähtuvalt tahtsin hakata muutma mittesobivat. Olid plaanid. Ja planeerimine hägustas pilti selles osas, mida muuta ei saa. Loobusin. Teine korter loobus minust. Omanik ei tahtnud müüa. Kas kolmandaga jooksevad niidid kokku ühte ja õigesse kohta või on tulemas veel ka neljas ja viies?

2 Comments:

  • Tipptunnil ei ole sinna kesklinnast sugugi ainult 10 minutit. Kiirem on muidugi, kui läbi linna sõita, aga siiski. Kui sinnapoole liiklus on veel enam-vähem mõistlik, siis hommikuti sealt linna on jällegi hullem kui kesklinnas. Pirita tee on hommikustest linnasõitjatest umbes ja kuna see jookseb kokku Lasnamäelt tuleva liiklusvooluga, siis on autosabad Kadrioru keskuse juurest Pirita poole hommikuti ikka väga pikad. Lisaks on Piritale sõitmisega see häda, et kui seal kuskil Kadrioru kandis tekib ummik, siis ei ole sul võimalik ka kiirelt ringi sõita (sest Lauluväljaku mäest sa siis ka üles ei saa). Ideaalne liiklusvahend on jalgratas :)

    By Anonymous Anonüümne, at 08:16  

  • Tõsi, testisin õhtusel tipptunnil ja suunal kesklinn-pirita. Hommik on ilmselt hullem. Vajab järelikult katsetamist.

    By Blogger oliüks, at 08:53  

Postita kommentaar

<< Home