Oli üks Oliüks

7. juuli 2005

Oi, see on nii hirmus

See on lihtsalt liiga hea, et tõsi või tõsine olla :D

Kaubamärki Aspit kasutav internetifirma Intral on viimase paari nädala jooksul saatnud veebiprogrammeerijate lehekülje PHP.ee toimetusele ähvardusi leht kohtusse kaevata, kui PHP.ee toimetus ei keela oma vestlusringis linkimist Aspit.com veebilehtedele.

Pretsedenditus ähvarduskirjas väidab firma, et nende domeenile linkimine ilma nende kirjaliku nõusolekuta on seadusevastane ning samuti on illegaalne see, kui PHP.ee kasutajad vestlusringis suheldes mainivad nende kaubamärki Aspit.

Süüdistused said alguse, kui PHP.ee kasutajad tõid vestlusringis välja, et Aspit poolt ehitatud veebilehed on ebakvaliteetsed, sisaldavad vigu ning turvaauke. Konkreetsete näidetena olid toodud turvaaugud veebilehtedel www.maksifoto.ee ning www.valior.ee. Praeguseks on nimetatud turvavead parandatud.

Oma viimases kirjas teatas firma Intral esindaja Kristjan Hiiemaa, et PHP.ee keskkonnas ei tohi enam kunagi mainida kaubamärki "Aspit" ega viidata veebilehele www.aspit.com, vastasel juhul on tegu seaduserikkumisega ning kaubamärgi Aspit omanik AS Intral kaebab PHP.ee toimetuse kohtusse.
Täpsemalt siis siit.

What the hell. Aspit siis. Hmm.. riskiks veelkord? Aspit. Ei miskit. Aspit-Miskit. Aspit-Aspit-Aspit. Ei mõju ilmselt. Aspit.com? www.aspit.com Einoh, miks ka mitte. Aspit-Aspit-Aspit.com
Aspit-Aspit-Aspit.com
Krissu, mis nüüd saab?

Huvitav küll, kuidas küll Äripäev selle info üles leidis? :P

3 Comments:

  • Küürakaid pidavat ju tegelikult vaid haud parandama.. mitmekordne nime-, aadressi- ja kaadrivahetus ei ole igatahes mõjunud.

    By Blogger Turbotigu, at 10:54  

  • irw @ krissu

    Kusjuures mõned intelligentsemad firmad ju jälgivad ka oma statistikat -- oioi, nüüd Sa, olüks, alles saad:)
    Krissu tuleb ja käsib blogi kinni panna vms.

    Asjalik seal nn pöördumises on taolise varjamise võrdlus häkkerluse ja kuritegevusega. Minu arust ongi nad üks väga kuritegev asutus:D

    By Blogger Esme Kassak, at 11:50  

  • Jah, nüüd ma pean blogi kinni panema. Kui ikka Krissu käsib... ja endast väiksematele ei saa ometigi vastu vaielda ju :D

    By Blogger oliüks, at 12:29  

Postita kommentaar

<< Home