Oli üks Oliüks

26. märts 2006

Ääretult ebameeldiv

Lätis käies ostan alati kaasa ühte Ungarlaste valmistatud kirsivahuvein. Voila on nimeks. Siinses kaubandusvõrgus pole silma jäänud. Nii ka seekord sai üks pudel ära toodud.

Täna kavatsesin endale võtta klaasikese. Peal korralik puitkork ja puha. Ja tee või tina, lahti ei tule. Tõmban, surun pöialdega, teen sada imet aga kork istub ikka kangekaelselt pudelisuus. Kuni mingil hetkel lahkub pudelilt pool korgist. See korgi kübaramoodi osa, millest sikutada annab. Mõeldud-mõeldud, loomulikult korgitser sisse ja keerama. Jah, niimoodi sain ma esimese hooga kätte küll paar killukest pudelit aga mitte grammigi korki. Mnjah, teine katse. Siis sain kätte ka natuke korgipuru ja sõrme korgitseri vahele jäetud. Oli valus. Natuke veel mässamist ja alla ei andnud mitte kork vaid mina. Tunnistasin tema üleolekut ning asetasin pudeli kõrvale paremaid aegu ootama. Korgipuru kokku pühkides tõmbasin voila! klaasikilluga käe katki.

Nüüd ma saan aru küll, miks koduses majapidamises mõni meesterahvas peab olema. Ei, ma ei loo illusioone, et mõni tugevama sugupoole esindaja selle korgi kätte oleks saanud. Lihtsalt siis ei oleks valus minu sõrm, ei jookseks minu käest verd ning lisaks sellele saaks veel parastada kah, et suur mees ja ei saa ühest väiksest korgist jagu :P No ja siis saaks joosta plaastrit tooma lootuses end selle läbi rehabiliteerida.

5 Comments:

  • Edevam korgitser oleks ka muidugi abx...

    Kuigi, jah, meeste vajadusele majapidamises olen kahe käpaga poolt :D

    By Anonymous Anonüümne, at 14:38  

  • Meeste loogika ütleb, et pressi, küll järgi annab :-)
    Alati töötab see pooliku korgi sissesurumise nõks. On küll tüütum valada ja võib-olla satub puru veini sisse aga vähemalt saab veini kätte ja näpud jäävad terveks.

    By Anonymous Anonüümne, at 15:24  

  • Sabake, mul on kaks erinevat korgitseri. Üks edevam kui teine. Ja mis puutub asjade avamisse, siis on edevus väga kõrvaline omadus.

    Aab, kas sa oled seda proovinud teha ka vahuveiniga?

    By Blogger oliüks, at 15:55  

  • Okei, see oli nüüd tõlgendamise kõrgem pilotaaž. Et kui ikka majapidamises meesterahvas puudub, siis on ilmselgelt nõudlus ka tasuta porno järgi...

    By Blogger oliüks, at 14:17  

  • Ahsoo, õige, see oli (on ikka veel?) sul vahuvein. Ei, kuule, vahuveinide ja šampustega on veelgi lihtsam. Temperatuur ja füüsiline ergutamine ajavad sageli korgi vabatahtlikult pealt ära.

    By Anonymous Anonüümne, at 00:05  

Postita kommentaar

<< Home