Oli üks Oliüks

1. juuni 2005

Lihtsalt nõme on, ausõna

"Vanemad ja kogenumad" meeskolleegid, kes kõigepealt isalikult õlale ja hiljem tagumikule patsutavad teevad tigedaks. Naljad stiilis "no ja kaua sa siis veel abielus kavatsed olla, kas sa minu peale üldse ei mõtle" panevad hiljemalt teisel esitamisel kiirelt ust otsima. Tööalased arutelud kombineerituna varjamatu särgikaelusest sissevahtimisega ajavad öökima.

Puhkus oleks abiks.

3 Comments:

  • Äkki peaks kõrge kaelusega särki kandma?

    Ausalt üteldes pole ma kunagi aru saanud tibidest, kes on teadlikud oma kenast välimusest ja lasevad riietusel sellel ka välja paista (mis on enam kui normaalne), virisevad, et neid vaadatakse.

    Ja kolmas, juba üteldud soovitus on ütelda talle, kuna ta Sind lapsendada soovib ...

    By Anonymous Anonüümne, at 00:18  

  • Asi ei ole ju selles, et vaadatakse. Kui see mind häiriks, siis koosneks mu garderoob erinevat moekat tooni hallidest kartulikottidest. Ma ei häbene ennast kuigi tihti. Ja kenasid tibinaid vaatan ise ka. Küsimus on ju selles, kuidas seda tehakse.

    Keegi A.A.Sisalik suutis muidugi teha sellest nüüd teema "armastage mind mu mõistuse, mitte välimuse pärast" :P

    By Blogger oliüks, at 08:02  

  • Ma ei saa sellest keerulisest mõttekäigust aru, küll aga toonist. Ja üritan rehabiliteerida karistust raskendava asjaolu ehk alkoholiga. Isegi kaks komaviga on mu kommentis - loodan, et see on piisav tõestusmaterjal. Kindlasti olin kade ka. :D

    By Blogger Esme Kassak, at 10:42  

Postita kommentaar

<< Home