Oli üks Oliüks

22. jaanuar 2006

Alla ja üle nulli

Kodus läks nädalavahetuseks vesi ära. Otsustasin, et kui variandid on kodus ilma veeta ja Pärnus ilma veeta, siis miks ka mitte Pärnusse minna. Pärast sai õismäel emme juures pesemas käidud ning selle peale sulasid ka kodus torud lahti ning kraanist voolab vesi. Juhuu! Torumehed rääkisid sellest, kuidas neil on torudesulatamise järjekord jaanuari lõpuni. Ei oleks olnud just väga ilus perspektiiv. Nüüd jääb vaid loota, et torud selle külmumise vastu pidasid.

Pärnus oli KÜLM. Kui ikka külmkapist jääd ei leitud ja joogi sisse oleks siiski veidi vaja olnud, siis sai lihtsalt veeämber esikusse tõstetud ning mõne aja pärast oli juba probleem, kuidas seda jääd sealt kätte saada. Läbijäätunud viieliitrine kanistritäis vett ei sulanud ära isegi kahe päevaga pliidi kõrval. Brrrr... Aga natuke Minttut sulatab üsna hästi.

Täna käisin endale jopet hankimas. Sain kah. 2 in 1. Ehk siis kahekordne jope, mida saab soojemate ilmadega ka kahe eraldiseisva riideesemena kanda. Shoppamine tuleb mul endiselt hästi välja. Eriti veel siis, kui raha kohe üldse ei ole.

Ah jaa, enne nädalavahetust sai ära käidud ka Raadio Mania sünnipäeval. Kui välja arvata asjaolu, et ilmselt jäi kuhugi sinna mu pisike telefonike, siis oli üritus vinge. No ja telefon telefoniks, aga ka kõik telefoninumbrid... Miu. Nagu oleks pool elu ära kadunud. Peast tean ma ju täpselt kahte telefoninumbrit. No olgu, kolme, kui 112 ka loeb. Ehk siis, call me, I can't call you.